New Year's Eve

God morgon.

Igår åkte jag inte till stan runt 11 med pappa och syster. Gick runt i några affärer och hjälpte syster att hitta det hon skulle ha. Sedan åkte jag till tumba och mötte upp jocke. Träffade igge på tåget! Härligt, eftersom det var ett bra tag sen vi sågs :-) Jag och jocke åkte sedan till södertälje för att han skulle pierca sig. Det gick bra. Efter det så gick vi i lite affärer och sedan åkte vi in till stan igen (!). Haha. Där mötte vi johan, och sedan gick vi till ginatricot där jag köpte mina lacktights som jag var ute efter. Sedan åkte vi hem. Var hemma vid typ halv 9!
Var verkligen helt slut när jag kom hem. Kollade på American pie precents: the naked mile. haha den är kul. Sedan sov jag som en stock.

Såå, nyårsafton idag/kväll. Blir Tyresö med familjen. Det bestämde mam&pap. Hade hellre vart med jenny och alla kompisar och så, men jag hade tydligen ingen talan. Dom är som dom här, mina föräldrar. Aja, kan ju bli kul iaf.. hoppas jag!
Kanske skriver lite mer senare.
Ha en bra dag allesammans.

puss

Home sweet home

Hej på er.

Så, hemma igen. Mobilen är på igen. Kände för att ha den avstängd ett par dagar, vilket var skönt.
Nu sitter jag och kollar bilder på cypern, jag vill dit nu!! Bara fyra månader kvar.. hahaha! Jag får hålla ut.


Nu är det bara några dar kvar på 2008, och jag vettesjutton vad jag ska hitta på på nyår.
Får hoppas på att det löser sig, alternativen jag har är att antingen hitta någonting här omkring med kompisarna, eller också följa med familjen till Tyresö. Får se vad det blir.

Ska nog ta och borsta tänderna oh tvätta fejjan snart. är rätt så trött. God natt!

puss

Hit em' right between the eyes

Men TJA.

Idag har vi typ inte gjort ett piss. Skönt att bara ta det lugnt och så.
Imorgon åker vi hem :-( tråkigt. Men men..
Så har inte mkt mer att berätta..

Nyår snart! Va fan ska man hitta på då, då? :O  

ps. jag saknar bästis!

puss


lördag

Heeeeeej.

Idag har vi varit ute mesta dels av dagen. Superskönt. Det är massa snö här, men ganska kallt. Hihi.
Nu har vi precis käkat middag så nu ska jag upp och kolla tv ett tag. Sen ska ja ge hö till djuren för sista gången idag och sedan sova.
Blev inge Borlänge idag. de blire imorgon. Och på måndag kommer jag hem.

puss

Dålig stil av dig

Tjohoo.

Nu är jag i dalarna hos min käraste farmor. Jättemysigt!
Kom hit för någon timma sedan så har inte hunnit göra så mycket. Har vart ute hos djuren en liten sväng och så.
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. Bara ta det lugnt antagligen. Imorgon ska vi kanske åka till Borlänge. Ska bli kul, då ska jag se om jag kan hitta något skoj att ha på mig på nyår! Hihi
Nu ska jag bara njuta av att vara här. Nås på telefonen :-)

puss

God Jul

Igår var det julafton, mysigt :-) mormor, rune, morfar, gammelfarfar och bibbi var hemma hos oss.
Jag fick lite smågrejer bara, presentkort på ticnet och ikea, parfymer, en myyyysig morgonrock, osv.. Tack så mkt.
Har inga planer för idag, får se vad som händer. Imorgon däremot, åker vi till Dalarna :-D
Skriver kanske mer sedan,

puss


Måndag

Snart är det jul igen.

Måndag. Hm.. Har inte gjort någonting speciellt idag. Bara vart hemma med syster. Vi har typ bara sovit och glott film. Otroligt skönt att bara ta det lugnt. Känns underbart med jullov.
Tänkte att jag ska ta och fixa i ordning mitt rum och lite sånt idag. Julafton snart på onsdag, tiden går ju otroligt fort. Imorgon ska jag och jenny ta en tur till skärholmen och handla sista julklapparna. Vi lär ju inte vara dom enda som ska det. Kommer bergis vara smockfullt.. men men :-)

puss


Voff

hej bajs

Idag har vi bara tagit det lugnt och så.. Jenny har spillt kaffe över hela sig och jenny och hennes farbror gjorde hål i hans öra.. Coolt..
vet ej vad vi ska göra ikväll..

puss

@jenny

Voff på er alla sköna jyckar

Åkte till hallunda och mötte upp linda och gjorde upp våta affärer, mihi.
Efter det ringde jag till den sovande jenny som lät helt förvirrad. Hur som helst så hamnade jag hemma hos henne.
Vi har sökt jobb, lekt med wilma, sjungit "vacker" osv.. Sjukt kul :-D
Nu ska vi ut med hunden, sen så vet jag inte vad vi ska göra tills min madre kommer och plockar upp mig.
Kommer antagligen inte skriva någe mer ikväll. så vi höres imorgon, och btw, imorrn ska jenny ut!! Haha.
Men god natt på er!

puss


Jullov!

Äntligen lov! Skööönt.
Så alltså, imorse samlades vi alla ettor och åkte hyrda bussar från rönninge stn till salems k:a. Där sjöngs de, lästes dikter, hölls tal och stipendier delades ut. Pernilla fick ett! Grattis! Det var du värd! Efter det åkte vi tillbaka till skolan och fikade, varm oboy med grädde i och goda bullar. jammmmi, hihi. Efter det gick vi till klassrummet och pratade lite och fick lite papper, sedan fick vi gå. Wihuu.. 
Så.. Vad ska jag göra nu? Haha, ska väl åka om ett litet tag och möta Linda för att lämna lite pengar.. Sedan vet jag inte vad jag ska göra.. Får se :-)

puss 

?

Jag är besviken på dig..
Är det det här du kallar vänskap?

Omprovsdag

Gjorde matteproven idag, kändes som det gick bra. SNÄLLA GUD GE MIG ETT GODKÄNT!
Dessvärre missade jag tyskaprovet, men men.. Får ändå inget betyg i det den här terminen så kan lika gärna fixa det till våren..
Hade en tanke att jag skulle åkt in till stan idag för att köpa julklappar, men ville inte åka själv, för de e tråkigt och sedan är de inget roligt väder heller. Så jag gör det efter skolan imorgon ist!
Lov på fredag och julafton om en vecka, wihuuu :-)

puss

Ett gott skratt!

HAHAHA, jag skulle översätta en text från engelska till svenska med hjälp utav Inter Tran.
Tänkte liksom att det skulle gå lite fortare, jag höll på att skratta ihjäl mig. Läs själva:
 
Riktiga texten:
"Born on March 20th, 1977, in Bradford, Yorkshire to Mr and Mrs X. We were a family, you know - as happy as most, till Dad ran off with a receptionist in 1991, when I was fourteen and at the local comp. This mucked up my school work for quite a while, but that's not why I ended up like this. No. Vincent's to blame for that. Good old Vince. Mum's boyfriend. You should see him. I mean, Mum's no Kylie Minogue - but Vincent. He's about fifty for a start, and he's one of those old dudes that wear cool gear and try to act young and it dosn't work because they've got gray hair and fat bellies and they just makes themselfs pathetic. And if that's not enough, Vince likes his ale. I suppose Dad must've been a bit of a bastard in his way, but at least he wasn't a boozer. You should see the state Vincent's in when he and Mum come home from the club. He's got this very loud laugh - laughing at nothing, if you know what I mean - and he stands there with his arm around Mum, slurring his words as he tells me to call him Dad. Dad. I wouldn't call that fat pillock Dad if he was the last guy on earth. And the one thing that really bugs me is the way he leers at Mum and comes out with this very suggestive stuff about going to bed and rounding off a decent night. In all the years Dad was with us, i never ones knew him to mention sex in my hearing, or even hint at it. This slob leers and winks and nudges with one eye on me to see how im taking it, and Mum just laughs and shoves him and says ooh, you are a one. It makes me puke."

Översatta texten:
" född på Marschen 20th, 1977, i Bradford Yorkshire till Mr och Mrs X. Vi var en familj , du veta glad som en mest , odla Pappa löp bort med en receptionisten i 1991, när Jag var fjorton och på den lokal kompakt. Den här mucked upp min skola verk för helt en fördriva tiden , utom den där er inte varför JAG sluttat med upp som det. nej Vincent's till klandra för så pass. God gammal Vince. Mum's pojkvän. Du borde se honom. JAG snål Mum's nej Kylie Omyndig person utom Vincent. Han er et halvt hundra för en börja , och han er en av den här gammal dudes så pass bruk göra sval redskap och försök till uppföra ung och den dosn't verk emedan de ha fik gray hår och tjock ringklocka och de rättvis göra sig patetisk. Och om den där er inte nog Vince lik hans öl. JAG anta Pappa måste blitt en smula av en nästa i hans väg , utom det vill si han var inte en brännvin. Du borde se tillstånden Vincent's i när han och Var tyst komma hem från klubba. Han er fik den här mycket högljudd skratt skratt på ingenting , om du veta vad JAG snål och han står där med hans arm runt omkring Var tyst slurring hans orden så han talar jag till kalla honom Pappa. pappa JAG ville inte kalla så pass tjock kudden Pappa om han var den sist stöttan på jord. Och den en sak så pass verkligen bacillen jag är vägen han kasta lömska blickar på Var tyst och kommer ute med den hår mycket förslagen material omkring går till bädd och avrundande bort en anständig natt. I alla åren Pappa var med oss , jag aldrig en kände honom till nämna kön i min hörseln , eller jämn antyda till den. Den här slob kasta lömska blickar och blink och knuffa någon med en öga på jag till se hur im tagande den , och Var tyst rättvis skratt och skjuter honom och säga oj , du er en en. Den göra jag puke. "

Hahahahaha!


Dienstag

Hello fuckers

Gick på tyskan imorsen, wihu, duktig jag är ibland. Sedan hade vi engelska, tråk. Sedan matten. Sen vare slut. Najs.
Saknar emma. :-( Krya på dig bebbe<3

Prov imorgon! Är rätt så nervös, måste fan fixa matten, den är huvudsaken. Tyskan är viktigt den med men just nu prioriterar jag matten först. Måste fan skärpa till mig nästa termin så jag slipper jobbiga omprov. Jaja.. Idag ska jag plugga (kunde ni inte tro va?) och sedan om jag hinner och orkar så ska jag träna. Får se hur det blir med det.
Ha de najs så länge,

puss


Skolan

I skolan

Sitter i skolan och har datakunskap, kul.
Seeeg dag, sov typ 4 timmar inatt.. inte bra!
När jag kommer hem sen ska jag plugga en massa, fast först kanske sova ett tag (A), har ett till prov(!) på onsdag. Uscha.
Aja

puss


Lördag

Tjena alla kex.

Igår åkte jag till hallunda hem till puttes brorsa clabbe. Där krökade vi ett tag, mys! Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. På vägen hem bestämde jag, fredde och putte att vi ska starta ett band! Haha! Jag ska sjunga(?).. Hm.. haha...
Kom hem runt halv två, och då var jag väldigt trött så somnade nästan på en gång.
Gick upp vid 11 någon gång idag, skönt att inte sova bort hela dagen, och mamma drog med mig ut på en långpromenad. Väldigt skönt faktiskt.
Nu är jag i huddinge hemma hos min mormor, får se vad som hittas på ikväll, hihi.

puss

galet helt enkelt

Men TJA

Shiet, va trött jag var imorse.. Minns ni att jag skrev att jag skulle sova tidigt? Typ, halv 2(!) somnade jag.
Hahaha, idag på bilden (eller egentligen efter men vi stannade kvar ett tag), woaw, vi hade fan party. Haha, dansmusik och tokiga frisyrer säger väl en del? Haha.. Huuuuh... Galet!

Såå... Fredag idag, vet inte vad jag ska hitta på,de löser sig väl :-)

puss så länge

Äh, jag gav upp

Haha, satt och pluggade gärnet i typ 2-3 timmar. Kom ganska långt och det kändes jävligt bra. Men nu orkar jag fan inge mer xD
Nu sitter jag bara och lyssnar musik och tar de lugnt. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll har jag bestämt.

ps. idioter finns det verkligen gott om

puss

.

I know that there's a time
and a reason
To take the ghost and lock it up inside
And maybe I am down
But I'm not beaten
Like anything
We were born to die

Tjafan

Kom alldeles precis från skolan. Usch va det är kallt och trist ute alltså, galet.
Idag/kväll ska jag fanemig plugga matte, måste gå igenom allting som vi gått igenom den här terminen. KUL. Har 2 omprov nästa vecka.. Riktigt surt. Men men.
Fick veta idag att jag fått MVG i bilden. Det känns skönt, jag som verkligen kämpade^^ haha.
Imorgon bitti är det luciatåg i skolan, och det är obligatoriskt. Nödvändigt liksom.. Får t.o.m börja tidigare -_-  Man får se det positivt, fika efteråt! Mihi.. Haha! Nejmen, ska inte klaga, fan värre för dom som ställt upp på att gå i tåget, haha stackare..
Men nu så ska jag ta tag i matten, så som sagt, då kanske det inte bli ngt mer skrivande ikväll. Bara KANSKE, om ni har tur.. hihi.

Juste.. LOV OM EN VECKA, WIHUUU

Puss


Sad, but true

FAAAAN!

Ååååhåååå, jag är så ledsen, Vince Neil's konsert är inställd, varför vet jag inte?
Hade sett fram emot den så jävla länge.. :'( skit också!

Åkte till skolan idag för att göra livskunskapsuppgiferna tillsammans med emma. Det gick galant! Bra vi är!
Ska snart åka till södertälje för att ta en fika med jenny och linn. Hoppas det kan få mig på lite bättre humör..
Hör av mig sen

puss

surt

Folk bara kommer och går precis som dom vill.
Blir så jävla trött. Det är ingen annan än jag som blir lidande.
Tänk er för, för fan..

dum-dummare-dummast

Alltså, har alla mens idag eller? Inte en jävel har vart trevlig (förutom koffe)
Sug på min stortå alla surisar!!

PUSS

-

I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a Saint
My own was banished long ago
It took the death of hope to let you go


Aloha!

Tja tuffingar.

Lyckades försova mig imorse.. Inte bra, missade tyskan, för typ 100de gången i rad. Illa det där..
Så iaf, två andra lektionerna gick fort, film på engelskan, sög, men fick massage av pernilla (a), matten, pluggade som fan! haha jag e fan kung!
Bittert att emma inte var i skolan, kände mig så ensam på matten :-/ Hoppas hon kommer imorrn, hihi.
Nu ska jag plugga lite med engelskan sen ska jag sova, mihi.

puss

toker

Pluggade matte i typ 3 timmar..  Känner mig duktig :-)
Efter det så glodde jag tv ett tag. Tråkigt.
Sedan ringde pontus och vi snackade ett bra tag. Mys :-)
Nu ska jag gå o tvätta fejan och borsta tänderna.
God natt på er!

puss

gäsp...

Mådde inte så bra imorse, så gick inte till skolan. Gick upp vid tolv, men mådde fortfarande inge vidare så gick och la mig i soffan och glodde tv.
Nu mår jag en aning bättre så tänkte ta och plugga lite matte, sedan kanske lite engelska också. Men matte först och främst eftersom jag har två omprov
-.- jaja
bloggar mer sen, för nu ska jag dricka kaffe och plugga
tjingeling

puss

Underbart

Jag bara älskar den här bilden. Den beskriver en sådan otrolig kännsla

Sophia och Jenny - Gotland 2008. Kommer aldrig att glömma <3

<3


Söndagsångest

Har bara tagit det lugnt idag.
Skola imorrn, uscha. Det enda positiva är vännerna :-) <3
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan typ,glo tv  eller ngt och sen sova.

puss

Lördag

Fullt upp, hade ingen tid att blogga igår.
Därför att, direkt efter skolan åkte jag till Huddinge och mötte upp bästaste joakim, för att sedan åka vidare in till stan för att köpa en present till linda. Efter det åkte vi hem till mig och gjorde oss iordning sedan åkte vi hem till linda. Där käkade vi mat, spelade wii, sjöng karaoke, åt tårta och så. Mys hihi.
När alla skulle dra gick jag hem till jenny ett tag och vi satt där och snackade ett tag. Också mys. Sedan åkte jag hem. Var hemma runt 1. Så där ser ni, no time. haha.

Hade planer att gå på bio med pernilla och erica idag, men de sket sig ju, pga dom dumma demostrationerna här i rönninge/salem. Bussar och tåg går inte genom rönninge. Kuuuul... aja, får väl hitta på ngt sätt att roa mig själv.. haha ;D
Bloggar kanske senare.

puss


toktorsdag

Bara 20 dagar kvar till jul nu, hihi.
Men vart är min snö? =(

Sex, Drugs and Rock n' roll

Hello kittys.

Hade ergonomiprov idag. Hade inte pluggat mycket alls, men det kändes som det gick bra eftersom jag kunde ganska mycket sedan tidigare.

Satte mig och pluggade svenska direkt när jag kom hem, duktig jag är (a).
Sen kom min syster hem, och hon ville lära mig spela gitarr.. -.- Det gick ju som det gick.. Haha!
Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lugnt. Mysiiiiiii

puss

Onsdag

Jag saknar min mobiiil...
Den är på lagning, så jag får nu stå ut med en gammal och skruttig lur.. Inte kul!
Senast den var inne så tog det tre veckor :| Hoppas det inte tar lika lång tid nu..

Haha,

puss

Life is beautiful

Hej alla glada fiskar!


Blev en liten sovmorgon imorse, till halv 8 - 8. Det var skönt.

Skoldagen rullade på, slutade vid 11.40 (a) Stannade dessutom kvar nästan 2 timmar med percy, emma, erica, hanna och nathalie för att göra klart vårat grupparbete om ergonomi. Det gick bra!
Idag blir det nog att plugga lite, annars sova. Känner mig så jävla seg.. Aja

Ni vill säkert se hur piercingen blev, så jag slänger upp en bild :-)


Snyggat, ha? ;D

Puss


Kuligt

Hej hej hallå

Huh, va trött jag var imorse alltså, mamma frågade mig en kvart innan bussen skulle gå om jag skulle gå upp! Haha panik! Nej men, hann till bussen iaf.
Hade engelska uppsats idag, jippie liksom. Gick väl bra tror jag, det märker vi sen hihi.
Åkte till tumba efter skolan och mötte jenny, vi åkte till s-tälje och jag gjorde äntlgen min efterlängtade industrial. Hhihi e jätteglad. Och snyggt är de, fixar bild senare.
Så länge..

Puss

RSS 2.0