Hellraiser

Idag vaknade jag vid 10, kände att jag inte behövde sova bort hela dagen så gick upp vid 10.30. Bra gjort.
Gjorde ingenting speciellt på förmiddagen, slappade framför tvn typ och pluggade lite teori. Senare gick jag en sväng runt sjön. Skönt. Vid 18-tiden åkte jag och ida in till stan och till gallerian där vi gick till Twilfit som hade nått evenemang där. Det bjöds på goodiebags och skumpa. Inte helt fel! På hemvägen tog vi en sväng förbi fredde för att säga hej. Putte, andy, paddan och robin var också där. Satt och kollade tv en stund och andy visade stolt upp sina nya plektrum och spelade några låtar han lärt sig på gitarren. Trevligt vare. Sedan bar det av hemmåt och nu ligger jag här i min säng med tända ljus och dricker te. Sweet!


Långhelg

Ohyeah, onsdag idag, är ledig från skolan torsdag och fredag. Awesome!
Hade min första körlektin med trafikskolan idag. Fyfan va bra jag var! Hehe. Efter det åkte jag och mamma till gymmet. Tränade ca: 40 min sen gav jag upp.  Nu sitter jag här nyduschad och mätt och ser fram emot en härlig sovmorgon imorgon. Yesyes.

On with the show

Tjenis

Tänkte att det skulle vara kul att börja blogga igen, fast just nu känner jag att jag inte har något vettigt att skriva. 
I brist på annat kul att dela med mig av så kan jag länka min spotify playlist: ssssss. Enjoy!

RSS 2.0