Titta vad jag hitta!

Pipparkaksformer!

Hahaha, så coola



sunday, bloody sunday

Gäsp...
Sitter här med håret täckt av hårfärg. Ser ganska lustigt ut, som om jag hade en mössa på mig, haha. Lyssnar på the scorpions - always somewhere, den är så mysig<3
Har bara tagit det lugnt idag, var nere i rönninge och hyrde en film, Dumpad. Den var sådär, lite humor men det hände inte så mycket i filmen. Tillslut ville man bara att den skulle ta slut.. Ah iaf, Sedan har jag inte gjort mycket mer.. Käkat  pizza..  haha.
Skola imorgon, bööh, har svenska redovisning och shit. Sen ska jag till södertälje efter skolan med jenny och fixa min jävla industrial. Tredje gången gillt alltså.

Ska gå och skölja ur färgen nu, trevlig kväll och godnatt på er!

puss

glass

Yo hoés.

Igår var jag hos jenny och där var det full rulle hela kvällen. Vi drack glögg, klädde ut oss, sjöng karaoke, glodde film sen så slocknade vi. Kul var det :D

Idag har jag inte gjort något speciellt, tagit det lugnt bara. Är hemma hos min mormor nu, har käkat middag och så, får se vad som händer senare.

puss

wowwowwow

Låttips: Old Time Rock and Roll - Bob Seger

Naaaaaaaaajs ;D

puss

Fredag

Hej.

Lugn dag i skolan idag. Skönt.
Det blev ingen piercing för mig igår, av tokiga skäl. Skitsamma. Skulle ha gjort idag ist, men nu blir hinner jag inte det. Får väl fixa det nästa vecka om jag orkar.
Ska nog hem till jenny ikväll, mys.
Höres.

Puss

In school

Tjoho

Är i skolan och kom precis från idrotten.
Vi får sluta 2 idag (thank God) eftersom det är öppethus idag. Så nu har vi bara en kort lektion kvar. Skönt
Efter skolan ska jag hem snabbt sen till s-tälje med jenny. måste gå nu..

puss

Tjaba tjena

Spottar och dreglar i sömnen.

Hahaha!
Har vart med tok-jenny hela kvällen. Vi har busat, lekt/gått ut med doggyn, käkat och glott film. Mysigt.

Piercing imorgon! Wihuu!
Men fan, kommer inte orka med plugget imorgon.. Usch, hatar våra torsdagar! Dom var bra till dom ändrade vårat schema, då dom la till en en och en halv timma håltimma på förmiddagen, direkt efter första lektionen, detta gör att vi numera får sluta en timma senare.. Varför liksom? Bajs... Aja.

Nej nu är time att sussa, god natt på er!

puss


Vince Neil

"Det är viktigt att vara sann mot sig själv och inte tappa bort sin identitet genom att forma sig efter alla andras förväntningar och regler" / Vince Neil - Mötley Crüe "The Dirt"

Blää

Masade mig till skolan idag BARA för att se en film, som jag dessutom redan sett som jag inte ens tycker är bra, The Pursuit of Happyness.. Usch.. Kunde lika gärna legat kvar i min varma säng och sovit! Aja, nu ska jag slänga i mig lite käk, sen sova sen ska jag faktiskt (!) plugga..

puss

Lier Lier pants on fire

Jag ljög när jag sa att jag skulle plugga.. Fy på mig.
Har inte gjort det och kommer troligtvis inte göra det heller. Eller, på sätt och vis ska jag det, ska läsa lite ur min engelskabok Stone cold senare, hihi. Onödigt egentligen eftersom jag nästan inte förstår något av den.. Aja.
Var tvungen att bekänna det.


puss

trött

Kort skoldag. Me liiike! Superskönt..

Såå.. Gör antagligen min industrial imorgon, annars blir det på torsdag :-) Mysigt mysigt

Har inga speciella planer för kvällen annat än att plugga, uhää.. Känns som det är jättemkt nu sist veckorna, fast det är egentligen inte det. Ska bli otroligt skönt med jullov sen iaf. Än så länge ser mina planer ut som så att det blir nog att fira jul hemma med familjen och så, sen åker jag ev. upp till kusin och faster i östersund, hihi. Sen vet jag inte, sen fira nyår med kompisar tror jag!

puss så länge

.

So break yourself against my stones
and spit your pity in my soul
you never needed any help
you sold me out to save yourself
and I won't listen to your shame
you ran away - you're all the same
angels lie to keep control...
my love was punished long ago
if you still care, don't ever let me know

hm..?

Idag har jag mätt mig, men har inte riktigt kommit fram till något slutgiltigt resultat! Jag ska berätta.. Mätte mig hos skolsyster, hon sa att jag var 1,74! Ahapp tänkte jag då.. Sedan sa hon att jag då var längre än både min mamma och pappa, men jag visste att det var fan inte möjligt eftersom båda är längre än mig och min mamma är dessutom bara 1,72. Så jag berättade detta för mam&pap och vi mätte oss allihopa. Vi kom fram till att mamma var 1,72 och pappa 1,75 och jag var kortare än mamma, så jag är ca: 1,70. Thank god. 
Hahaha, nog om det.

För övrigt har dagen varit bra, inte så speciellt jobbigt i skolan. Dock slutade vi ganska sent. Men men. 
Sen blir jag ganska trött på att det blåser så mkt, får snö i ögonen och så, inte mysigt!

Ikväll blir det kanske plugga lite till, om ingenting annat lockar mig. En promenad i snön kanske? hihi

puss 

Snöstorm

Gick ut en sväng tidigare, gick ner till konsum och handlade lite grejer åt mamma till middagen. Snö överallt och kallt som fan. Blåste gjorde det också, inte så mysigt. Nu har dom även stormvarnat, haha.
Men iaf, förutom blåsten så var det så fint ute, älskar verkligen snön.

Läggdags snart, skriver mer imorgon



puss

Får inte glömmas!

Grattis Lenki och Johanna på eran fördelsedag!
kram på er!

.

Åker till farfar någon dag i veckan ist, <3

Söndag

Halloj

Hade tänkt åka och tända ett ljus för min farfar idag på skogskyrkogården, men ingen har tid att följa med mig. Inge kul att åka ensam, men jag gör nog det iallafall..Var så länge sen jag var där så jag har dåligt samvete.. Saknar min farfar :'( <3

Annars så har jag inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt och så. Skönt! Men ska väl börja röra mig snart.
Trevlig kväll.

puss

Ät gul snö, det kan vara öl

Sov hos Jenny och följde med henne till hennes skola, fick träffa hennes klasspolare och hennes kompis Kim visade mig runt heeela skolan. Trevligt.

Blir nog bara en lugn kväll idag med, eftersom vi båda två är ganska döda.. haha

puss

Tisdag

Stav i örat på tisdag!! Jippie!!

Myskväll

Huh! Det är verkligen livsfarligt att gå ute. Halt som satan, vet inte hur många gånger jag vart nära att ramla på rumpan. Läskigt.. haha

Är nu hos jenny, ska eventuellt sova här eftersom jag ska med henne imorgon till hennes skola på öppethus. Kan bli intressant med tanke på alla jennys historier.. xD.

Ikäll blir det bara chill med idol och och så, mys!
Höres!

puss

Heja mig!

Klockan är nu... 20.07 och jag är riktigt trött. Ska nog sussa snart, fast jag vet att när jag släckt lampan och krypit ner i sängen så kommer jag inte kunna sova iallafall.. Haha, ge mig en sömnatablett? Eller tio..

Har kämpat på och tuggat mina nikotintuggummin hela dagen idag, måste erkänna att dom hjälper en del, men fan vad jag sååå inte skulle tacka nej till en cigg just nu.. Men nej! Haha, jag tror att det bara är jag kvar av alla som gick med på detta, som har hållt sig.. Imponerande, ha?

Jaja, nog om det nu. Återkommer längre fram om hur det gått osv..
God natt

puss

Förjävligt med hosta

Skulle egentligen till skolan idag, men eftersom jag knappt kunnat sova inatt pga av min hosta så stannde jag hemma. Skönt, sov ända till halv 1. Sedan dess har jag bara legat och kollat på tv tillsammans med mamma som också är hemma och är sjuk. Stackars oss.

Har bläddrat lite smått i tidningar och kollat runt lite på internet på förslag vad jag ska göra med mitt rum.
Tanken är att jag vill ha några varma och mysiga färger, såsom lite kaffefärgat eller liknande. Sedan skulle jag vilja ha någon häftig detalj eller något.. Får se vad jag kan hitta.

Hoppas på att jag mår bättre imorgon! Vill inte sitta hemma ännu en fredagkväll. Men det löser sig.
Kanske skriver mer sen.

puss

Juste...

Igår berättade mamma att hennes gamla kompis (vars dotter är min barndomskompis, Kajsa) som hon inte hört ifrån på flera år hade skickat en inbjudan till hennes 40-års firande.
Så i Januari blir det antagligen en liten trip till Gotland, hihi.

Och sen för alla er som inte vet, så ska jag till Cypern på påsklovet dessutom! FETT NAJS! haha

puss

:D

Yeeees!

Mamma har lovat att betala min stav nu när jag håller på att sluta röka :D Det är ju kanon! Hihi

puss

Jippie!

Snö, snö, snöööö!

Det snöar! Och snön försvinner inte på en gång heller :D
Jag tycker det är jättemysigt, hihi.


puss

Smokin' in the boys room

Slappdag idag.

Hade bara två timmar idrotts teori/labb idag. Gick bra eftersom att jag slapp göra något eftersom jag är sjukis (a) Jag hjälpte såklart till och så!
När vi slutat åkte jag till min mami i hallunda och hämtade nikotintuggummin. Får se om dom kan vara till hjälp i min sluta-röka-process... Hoppas hoppas. Men fan, dom är inte goda kan jag tala om, men jag får stå ut, vänjer mig kanske.
Nu hade jag tänkt plugga lite inför redovisningen imorgon (historia). Det kommer säkert gå bra.

Såå.. have to go, kanske skriver något mer sen.

puss


Villvillvill!

Ska så småning om göra en stav i örat!

Najs, ha? ;-)

puss

Efterlängtade!



puss

Trist

Uuuuuusch, man blir ju bara så otroligt trött på detta väder! Snö blandat med regn och typ 100 minus grader.. Fy sjutton..
Vill hellre ha riktigt mycket snö och en skinande sol, det låter väl underbart? hihi.

Hett låttips; Slipknot - Snuff

puss

wihuuu

Imorgon ska jag hämta våra biljetter<33333333


Ohlalala

- Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.
Minnen<3

Hade endast utvecklingssamtal idag. Skööönt, och det gick toppen dessutom :)

Idag, har jag, Jenny, Jovana, Paula och Lenki bestämt oss för att imorgon är det slut med rökandet! HJÄLP! Vettefan hur jag ska lyckas, men jag ska verkligen försöka. Så, önska mig lycka till och håll tummarna!


Rökfri puss

Ärta!

kisskisskiss, haha

Sååå.. Jag och Jenny åkte till några polares replokal och var där ett tag. Hade lilla Wilma med oss också :-) Det var lite segt, men trevligt. Var där några timmar sedan kom Jeppe (känd som fröken lila) och hämtade oss och skjussade hem oss. Snällt va? hihi.
Nu e jag verkligen dödstrött så jag ska zZzzzzZZova.. Nattinatti!

Puss

Aaaaaaah! (Kermit)

Idag har jag bara slöat. Är nu hemma hos jenny och slöar. Eller fan, har faktiskt vart bebisvakt (åt hunden) och tom vart ute och gått med den. haha :-D
Har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, men vi är så påhittiga så det löser sig nog... xD haha

Puss


Nedrans PÅÅÅÅLA

Oh yeah.

Dummadumma bildlärare. Hon bara kladdar på min målning, bara för jag inte kan måla en jävla båt :'(  

Har väl inte fått så mycket gjort i skolan idag, bara umgåtts med mina kära vänner Emma, Erica och Pernilla :-)  
Hm.. vet inte mer vad jag ska skriva.. Hoppas ni får det bra i dalarna Pernilla&Erica! haha..

puss

Vince Neil of Mötley Crüe

14/12!!!

WIHUUUU

shudliluu

Ohwopps... hehe

Skola imorgon,och redovisning i historian, som jag inte gjort klart..  Men för sjutton, jag kan bara skylla på att jag vart sjuk. Dom kan ju inte förvänta sig att man pluggar när man är sjuk.. eller? haha, dom kan inte förvänta sig det från mig iaf...
Som sagt, har vart sjuk sen i måndags, och vad har jag gjort? legat och kollat på tv, i stort sett hela tiden! herregud..inge mer tv för mig den här veckan. Ska ju nästan bli skönt att gå till skolan imorgon, tro det eller ej, men jag har vart så ensam! behöver se lite glada ansikten :)
jaja, god natt!

puss


Inlägget tillägnas min bästa vän på jorden

Jenny

Jag älskar dig, bästis :-)<3

I hope you had the time of your life

Jennys födelsedagsfest igår. Fan va kul det var :D Det var fullt med hippiesar, rockers och transor mm. Haha. LYCKAT!
Tack underbara jenny för en underbar kväll<3

Rock n' roll

puss

Sophia utan K

Imorgon ska hon firas, våran lilla Jenny :-D

Jag och Jocke kilade iväg till stan idag i två ärenden, köpa present och hämta Jockes 'läsk'. Allt gick fin fint och vi avslutade våran trip på Donken, najs!

Jag har ETT FETT STORT problem, vad sjutton ska jag ha på mig imorgon?!
Fan, aja, det löser sig väl på ett eller annat sett.. hoppas jag!

Ha en fortsatt trevlig kväll,

Rock n' roll

puss

onsdag,

..tråkiga onsdag..

Japp, var i skolan idag, igår också iofs, men iallafall. Det var ingen jobbig dag direkt, kollade på filmen Antz. Haha. Efter det gjorde vi några uppgifter och sen var det slut.

Tog en springtur på eftermiddagen, för att rensa huvudet lite. Det var så skönt!

Har två superheta låttips; Shinedown - second chance. Lyssna! och så Chris Cornells cover av Michel Jacksons låt Billy Jean. Toppen!

Rock n' roll

puss


Jag vill inte bli som du

Du dödar mig inombords.

pix


"Måndagssjukan"

Ingen skola idag.. Nej.. Känner mig inte helt frisk, så bestämde mig för att ta det lugnt idag.

Sååå... Idag har jag bara sovit, tittat på the OC, och sovit lite till. Skönt!


Har även passat på att skriva en kontaktannons.. xD Hahaha!

Rock n' roll

puss


Skaffa lite vett i huvet människa!

Fan va förbannad jag blir. FAAAAN för dig

Måste ha!

Titta vad jag hitta! var inne och kikade på http://www.motley.com/ och hittade detta, jag är kär!

måste beställa... hihii

rock n' roll

puss

DISTURBED

Igår... helt GALET! Fy tusan vad grymt det var! Först förbandet Shinedown (spelade lite för länge, men dom var okej) sedan Disturbed. Självklart hade konserten inte varit något utan mina kära vänner, Jenny, Jakob, Calle och Chrippa. Tur att killarna var med alltså, annars hade jag och Jenny blivit pannkakor! Hahah.. Ohh... kan inte släppa det.. FAN VA BRA DE VAR!



Rock n' roll

puss


RSS 2.0